ENTRÉES

Bruschetta tomates mûres & huile d’olive (V) 12 €

Ripe tomatoes bruschetta & olive oil

Brûle doigts de sardines au beurre demi-sel 12 €

Sardines on salty buttered toasts

Soupe à l’oignon gratinée (V) 12 €

Browned onion soup

Poêlée de champignons, oeuf parfait & parmesan  12 €

Stir fry mushroom, soft boiled egg and parmesan

Poireaux sauce gribiche V 11 €

Leeks and Gribiche sauce

Tomates à l’ancienne burrata & basilic (V) 14 €

Heirloom tomatoes, burrata & basil

Daurade à crue, radis rose, coriandre & câpres 16 €

Raw sea bream, pink radish, coriander & capers

Gros escargots de la Maison Valentin & beurre en persillade X 6 17 €

Big snails from Maison Valentin & garlic and parsley butter

La Salade César 20 €

(salade romaine, poulet pané, croutons, tomates & anchois)

Caesar Salade (Romaine lettuce, breaded chicken, crouton, tomatoes & anchovies)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *